Beveiligingssystemen

Het beveiligen van jouw pand of woning, binnen no-time door ons geregeld.

Het beveiligen van systeem en netwerk is van groot belang. Maar vergeet ook vooral jouw pand of woning niet! Tegenwoordig zijn er een tal van beveiligingsmanieren. Wij werken veel met het alarmsysteem van Hikvision, die via gecodeerde frequenties niet te kraken en te omzeilen valt. Daarnaast is het systeem ook heel gebruiksvriendelijk. Het is makkelijk te verhangen, te plaatsen en weer weg te halen. Vooral dat laatste is makkelijk wanneer je slechts tijdelijke beveiliging nodig hebt.

VaaS (Verification-as-a-service)

Hikvision’s VaaS-technologie verbindt voorheen gescheiden CCTV- en inbraakalarmsystemen samen in één platform, en verzendt een videoclip van 7 seconden via e-mail of app in het geval van een alarm voor tijdige bevestiging – 5 seconden beeldmateriaal vóór het alarm en 2 seconden na het alarm. alarm. De technologie maakt het mogelijk om live videostreams direct uit de alarmcentrale te halen, waarmee camera’s zijn verbonden.

Alarm, camera of beide?

Wil je jouw pand extra goed beveiligen? Dat kan! Het bovengenoemde alarmsysteem van Hikvision is ook te combineren met camera’s van hetzelfde merk. Met camerabeveiliging kan bij calamiteiten snel worden ingegrepen en kunnen beelden van situaties live bekeken worden of vastgelegd.