FAQ

Veelgestelde vragen (FAQ)

Hieronder staan onze veelgestelde vragen. Heb je alsnog geen antwoord op je vraag? Neem dan contact met ons op via de footer op onderaan de pagina.

Veel mensen denken dat we alleen diensten verlenen bij bestaande laptops en pc’s. Niks is minder waar. Wij leveren ook nieuwe apparatuur, zoals laptops, desktops, printers, muizen, toetsenbord, alles wat met je pc of internet te maken hebt.

Windows 11 is het nieuwe besturingssysteem van Microsoft. Het is afgelopen najaar uitgebracht, maar is helaas nog verre van perfect. Als je persé over wilt op Windows 11, dan kun je dat uiteraard veilig doen. 

Ga er maar vanuit dat de komende zomer een goede Windows 11 uitkomt, zonder beperkingen in het gebruik.

Helaas worden er nog heel veel laptops verkocht die de eerste maanden goed draaien, maar als snel wat trager worden. Pentium of Celeron processors zijn vaak de issue. Deze processoren zijn niet gemaakt voor dagelijks gebruik en ook niet snel in gebruik. Bij veel goedkope laptops zit er vaak ook een eMMc chip in. Deze is in het opstarten snel, maar heeft een lage opslag en kan ook niet goed herstelt worden met data-verlies. Bedenk dus goed voordat je een laptop koopt, is goedkoop niet altijd duurkoop?

Ja zeker! Op dit moment kun je dit nog telefonisch op per contactformulier doen, binnenkort kun je via de website inkt bestellen! We maken gebruik van originele cartridges, maar ook goedkopere cartridges van het merk FLWR.