Netwerken

Een betrouwbaar netwerk

Zit je net lekker op de bank wanneer de Chromecast stoort, of je wil een video bekijken op YouTube maar de video laadt niet… Niets is vervelender dan een internetverbinding die niet goed werkt. Wij zorgen voor de aanleg of herstel van een goedkoop, stabiel en snel netwerk. 

Daarnaast doen we aan netwerkmanagement. Dat houdt in dat we bestaande netwerken in kaart brengen voor een goed overzicht en duidelijkheid. We kunnen bestaande netwerken ook uitbreiden en zorgen daarmee dat er een super sterk netwerk komt te staan dat met elkaar communiceert via Mesh®.

Van alle markten thuis

We ondersteunen zowel particulier als zakelijk voor ADSL, Glasvezel en Coax aansluitingen. Daarnaast kunnen we patchkasten installeren. Dit komt inclusief switches (routers voor bedrijf gerelateerde doeleinden).

Wi-Fi 6

Met de komst van Wi-Fi 6 zorgt Computerservice Eefting ervoor om uw huishouden future proof te maken.
Door nieuwe technologieën zorgt Wi-Fi 6 namelijk voor betere stabiliteit, meer apparaten en wordt jouw Wi-Fi niet door je buurman verstoort. Ook kan er met Wi-Fi 6 op sommige punten hogere snelheden gehaald worden dan de gewone kabel. Ook is Wi-Fi 6 ruim 3x sneller dan Wi-Fi 5, waardoor al je apparaten sneller gaan werken.