Over Computerservice Eefting

Over ons

Wij zijn Jacco Jan en Robin, twee broers uit Hijken met een passie voor ict. Robin is gespecialiseerd in software en Jacco Jan weet alles van hardware. Met deze kennis vormen we een dreamteam. We hebben onze krachten gebundeld en van daaruit is Computerservice Eefting ontstaan. 

Sinds 1 maart 2019 staan we ingeschreven als V.O.F. en sindsdien hebben we al veel mooie klussen mogen doen. Sinds het begin van 2020 werkt Robin zelfs full-time aan het bedrijf.

Ons Team

Over Jacco Jan 

Na het afronden van de havo in 2015 is Jacco Jan gestart met zijn bachelor Werktuigbouwkunde, waarvan hij is afgestudeerd. Jacco Jan heeft een brede interesse voor techniek en is heel handig met zowel zijn hoofd als zijn handen. Naast zijn baan bij Computerservice Eefting is hij ook werkzaam bij Biogas Holland als service engineer.

Over Robin 

Robin heeft na het afronden van de havo verschillende opleidingen uitgeprobeerd, zoals Integrale Veiligheidskunde en AD Ondernemen, maar hij kwam er al snel achter dat hij zich vol wilde storten op zijn onderneming. Sinds januari 2020 is hij hier dan ook full-time mee bezig. Robins kracht is dat hij heel handig is met software. Hij ziet vaak dingen die anderen over het hoofd zien.